fredag den 20. april 2012

Åbent brev til Regnskovsguden

Taget med rystende hånd og Iphone-kamera. Hvordan kan sådan et stort dyr trodse tyngdeloven og rent faktisk sidde på væggen helt oppe under taget?


Kære Regnskovs-gud,

jeg vidste slet ikke at du var på internettet. Men det er du åbenbart og jeg må sige, at jeg er meget beæret over, at du har læst min blog.

Men der er én ting, som jeg bliver nødt til at sige til dig. Og det er, at jeg finder din humor en smule malplaceret.

Du burde værdsætte at alle dyr på matrikelen bliver sat tilbage til dig uden at lide overlast. Derfor synes jeg det er småligt af dig, at du ikke bare kan lade det med edderkopperne være i fred.

Men eftersom du er en Gud og derfor formodes at være alvidende, så håber jeg, at du har en form for pointe med, AT DU HAR SLUPPET EN TARANTEL LØS I MIT HUS!!!

Med venlig hilsen
Knirke Egede


8 kommentarer:

 1. Lovmæssigheden, Knirke. Vend aldrig ryggen til den vrede naturgud!

  SvarSlet
  Svar
  1. I know, Pia, I know :-( Havde dog lidt håbet, at lovmæssigheden midlertidigt var taget på bustur til Harzen eller noget lignende ... Suk!

   Slet
 2. Øhm.. hvad stiller man op med en løs tarantel i sit hus? Altså, jeg ville jo nok skynde mig at samle de vigtigste ting og stikke af, men er der en smartere løsning?

  Mand, jeg elsker Norden for dens små og ufarlige edderkopper! (selvom jeg også godt kunne undvære dem i min umiddelbare nærhed)

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså foreløbig har jeg ladet ham sidde. Han virker til at være til den sløve side, og det er bare fjong i forhold til jagtedderkopperne, der hopper og springer som var de statister i en Broadway-musical.

   Måske er jeg virkelig ved at vænne mig til edderkopper?

   Slet
 3. Regnskovsguden sender dig vel tarentellen, fordi hun ved, at du er KLAR?! Hvilket jo er totalt nemt at sidde i stort set edderkoppefri Danmark og sige...

  //Carportognoia.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk er jeg selv blevet så jungle-agtig, at jeg er begyndt at tro på, at RegnskovsGuden er klog. Så jeg tror, at du har ret ...

   Havde den tarantel siddet i mit gæsteværelse første nat, så var jeg udvandret og havde taget første fly hjem til Danmark!

   Slet
 4. Jeg håber du ikke gør sådan her: http://animalsbeingdicks.com/page/38

  Hvis klippet er for voldsomt for dig, så tjek nogle af de andre ud - det er den bedste kur mod tømmermænd og livslede!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahahahaaaa ... Aj, men hvad er han for en AMATØR! :-D Jeg kunne godt have sagt ham, at den ville hoppe og skræmme livet af ham. De er dælme skrappe, de jagtedderkopper.

   Slet