fredag den 26. juli 2013

I want you!Momme og Kristoffer rejste til Italien i forgårs. Forinden havde de siddet og summet lykkeligt over, at de havde fundet op til flere Michelin-anbefalede restauranter i området omkring deres hotel. Kristoffer brugte en time til at pakke - inklusive skjortestrygning. Momme brugte cirka to dage, hvor vi havde herlige timer med at trevle hendes garderobe igennem og diskutere accesories og hvilke neglelaks-nuancer hun skulle medbringe ...

Jeg er med andre ord alene på borgen og det har bekommet mig utrolig godt. I går lavede jeg intet andet end at høre Duran Duran og lave 2 do lister over alle de ting, som jeg egentlig skulle have taget mig af, allerede da jeg landede i København. Jeg gik i seng med Kurt Thyboes erindringer og en blid sommervind blæsende ind gennem vinduerne.

I dag vågnede jeg til en tom og stille lejlighed omkring klokken ti og følte mig fuldstændig i fred med mig selv. Alenetid bekommer mig godt. Især fordi jeg ikke har været alene i al den tid, jeg har været i Danmark.

Men vi skal jo videre i teksten. Jeg er jo som sagt helt på røven, så jeg er kommet til den konklusion, at jeg hellere må arbejde lidt på min fremtid. Jeg har kigget på min situation og fundet ud af, at jeg lige nu ejer to aktiver: En bil og en bog. Bilen er mere lige til og når den bliver solgt, kan den holde min benede bagdel over vandet i et par måneder.

Bogen er noget andet. Den kræver stadig en masse arbejde. Et er at have noget færdigt i første udkast - men den skal selvfølgelig redigeres og gennemskrives endnu engang. Og gerne med hjælp fra gode mennesker.

DERFOR SØGER JEG BETA-LÆSERE!

Og jeg synes, at det giver god mening at gøre det her. Hvis der skulle sidde nogen blandt jer dejlige bloglæsere, som har lyst til at stille skarpt og tage de kritiske briller på, så hører jeg meget gerne fra jer.

Hvis der sidder ivrige all-round-læsere blandt jer, som har læst til at læse første udkast af min bog, ville det være fedt. Men det bliver jo lidt mere krævende end ferielæsning - det bliver noget med at skrue monoklen godt fast i kraniet og sætte røde streger, der hvor I keder jer, synes noget er usammenhængende eller hvad I ellers måtte finde af ting, som I har lyst til at gøre mig opmærksom på. Og selvfølgelig vil jeg også gerne høre om de ting, som I rigtig godt kan lide ved bogen.

Jeg har slet ikke haft nogle beta-læsere ind over bogen, og jeg synes, at det er på tide. Selv har jeg ikke kigget på manuskriptet i et halvt år, så jeg er også parat til at kigge på det med friske øjne.

Deadline er på en måneds tid fra nu. Så hvis du sidder derude og i forvejen er en bogorm, så ville jeg være taknemmelig, hvis du ville maile mig på knirke@knirke.com og lige introducere dig selv en smule. Jeg regner med, at jeg vil udvælge fem - seks betalæsere ... Hvis der altså er så mange, der melder sig. Hvis det lykkelige tilfælde sker, at der er flere, der tilbyder sig, så vil jeg forsøge at finde nogle beta-læsere, der er så forskellige fra hinanden som muligt. Det synes jeg giver god mening.

Jeg kan ikke give nogetsomhelst for jeres indsats. Jeg kan kun sige, at jeg vil huske jeres navne og jeres hjælpsomhed. Og forhåbentlig vil universet give mig mulighed for at hjælpe jer med et eller andet en dag. Sådan noget tror jeg jo på.

Jeg hører også meget gerne fra mænd. Jeg har nemlig en fornemmelse af, at det især er kvinder, der læser min blog - men jeg ved det faktisk ikke.

Så altså: Har du tid, har du en rød pen og et par kritiske øjne - så mail mig. Så sender jeg dig manuskriptet til den fantastiske, up-coming bestseller 'Jungledage - med livet i lommen.'

Snakkes vi ved?


7 kommentarer:

 1. Ta' mig, ta' mig! Jeg er en ØRN til den slags. Og jeg vil elske det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker, at du vil elske det! Tak!

   Slet
 2. Og tag mig mig mig.. Knus Tine

  SvarSlet
 3. Men du kan komme til Sommer Lørdagsøl i morgen, hvis du har lyst:-).
  /RasmusK
  P.S. Som du sikkert kan finde igennem Momme eller Stoffer's FB, skulle ysten være der:)

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Hej (: *sms*

  Kan godt være at du nu tænker åååh nej har hun nu tænkt sig at skrive en sperm mail rundt på forskellige blogger nej er det ikke jeg ville bare fortælle dig personligt at jeg nu har fået egne domæn og det er der frem over du skal skrive til mig jeg håber at du vil gå forbi min blog skrive en dejlig hilsen i min gæstebog så vil jeg blive glad (:

  Men skal lige siges jeg er igang med at opdater bloggen og endnu ikke er færdig med den endnu (:

  Vil du have plads på min links liste så skrive under siden her hvor den skal ind under og jeg smider dig på http://www.dytbat.dk/links/

  www.dytbat.dk

  Mnage knuser fra Lise

  SvarSlet