onsdag den 25. januar 2012

Service-information!


Min søde (og flotte!) ven, Bo, har hele tiden spurgt efter en update på, hvordan min lille hund, Carla, har det. Og efterhånden er han ikke alene. Jeg kan derfor fortælle, at Carla har det rigtig godt. Jeg skriver snarest et blogindlæg om hendes gøren og laden.

Der er også venner, som har spurgt, hvad der egentlig er sket med mine to papegøjer, Ronja og Goffy. Jeg kan med glæde fortælle, at de også har det godt - og jeg agter at skrive et hyldestindlæg til den pige, der passer dem, mens jeg fjumrer rundt i troperne.

Dernæst kan jeg s'gu godt forstå, at I undrer jer over de manglende billeder på bloggen. De sidste par år er en ret stor del af min indtægt jo kommet fra at fotografere. Desværre lader det til, at begge mine kameraer har fået en ublid medfart under rejsen. De er ikke gået totalt i stykker, men jeg tror, at de begge har udviklet backfocus ved at blive raslet rundt af diverse bagageslæbere. Det betyder, at de ikke kan stille skarpt. Eller også er det mig, der ikke kan stille skarpt. Den mulighed vil jeg bestemt ikke udelukke ... Men jeg lover, at jeg tager mig sammen og får sagerne fikset - og så skal jeg nok lægge billeder på bloggen.

Sidst - men ikke mindst - er jeg dybt forelsket i det faktum, at jeg har hele 50 faste læsere til min blog. Tak fordi I gider at følge med! Jeg har naturligvis nidkært studeret jer allesammen og kan konstatere, at jeg har hundefolk, fuglefolk og berømte madbloggere i mit følge. (Hvis der sidder nogle madører og læser dettte, så tjek klidmoster.blogspot.com - jeg har fulgt klidmosteren i mere end et år, og hun er en fornøjelse at læse. Især har jeg nydt hendes store bacon-trip.)
MEN: Jeg skal også nok forsøge at være lidt mere fremme i skoene omkring hvilken mad jeg får, hvilke hunde jeg oplever - og ikke mindst: I skal nok få masser af fugleblogs også. Jeg vil prøve at sætte mig ordentligt ind i sagerne - og jeg satser på at samle op og lave blogs som udelukkende er dedikeret til disse tre, meget vigtige, emner.

Det var slut på servicemeddelelserne. Tusind tak fordi I læser min blog - det giver mig blod på tanden til at skrive mere.

(Apropos blod på tanden: Jeg sidder og skriver dette, mens en flok flagermus svirrer om ørerne på mig. Tør jeg håbe på, at en af dem i virkeligheden er en laber vampyr? Tænk hvis Eric Northman fra True Blood pludselig materialiserede sig foran mig. Oh manner ...)

2 kommentarer:

  1. Aww, hvor er du bare sød altså. Tusind tak for de dejlige ord. Ja, vil gerne høre mere om hvad du spiser. Det var en fed oplevelse og høre om den lille enarmede slagter og de deller du fik fremtryllet. Det er SÅ fedt at være med dig på tur ;-)

    SvarSlet
  2. HOV - glemte lige at sige at hvis det ER Eric Northman, så send ham lige i min retning. Det er lige før jeg er villig til at bytte med Trent Reznor ;-)

    SvarSlet